Перейти до основного вмісту
Участь викладачі кафедри у Всеукраїнських учнівських олімпіадах

Нещодавно директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації Оксана Сакрієр за підготовку і проведення занять з учасниками відбірково-тренувальних зборів з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики оголосила подяки викладачам факультету, зокрема:

  • Карловій Олені Олексіївні, професору кафедри математичного аналізу, доктору фіз.-мат. наук;
  • Михайлюку Володимиру Васильовичу, завідувачу кафедри математичного аналізу, доктору фіз.-мат. наук;
  • Онипі Денису Павловичу, асистенту кафедри математичного аналізу, кандидату фіз.-мат. наук;

Головою журі ІІІ етапу олімпіади з математики  Карловою О.О. та членами журі була підготовлена програма підготовки учасників відбірково-тренувальних зборів. Збори проводились з 9 по 14 березня 2023 року. За результатами зборів була відібрана команда школярів від Чернівецької області до участі в IV етапі олімпіади.

3-7 квітня на базі  Ужгородського наукового ліцею пройшов IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Членами журі даного конкурсу були доктор фізико-математичних наук, професорка кафедри математичного аналізу Олена Карлова (заступник голови журі) та доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри математичного аналізу Володимир Михайлюк.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності