Перейти до основного вмісту
Захист практики

Захист педагогічної/виробничої практики

13 березня відбувся дистанційно-очний захист педагогічної/виробничої практики студентів 405 групи. Всі студентки цього року обрали педагогічну практику. На захисті вони розповіли про проведені уроки, виховні заходи та отриманий досвід під час вчителювання.

Читати далі
Запрошення-анонс

Міжнародний день Математики

Запрошуємо вас на Матфак 14 березня! Не пропустіть! День числа Пі = 3,14… і одночасно День привідкритих дверей факультету математики та інформатики!

Читати далі
Анонс зустрічі

Розповідь про подорож на Аконкагуа

Сьогодні на рідному матфаці в майже домашній атмосфері Олена Карлова розповіла про подорож на Аконкагуа, найвищу вершину обох Америк, а також західної та південної півкуль.

Читати далі
.

Науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

21 лютого 2024 року на факультеті математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (І етап).

Читати далі
Аконкагуа (початок сходження)

Олена Карлова побувала на найвищій вершині Південної та Північної Америк.

Вершина Аконкагуа - 6961 метр над рівнем моря Найвища вершина світу поза Гімалаями. В складі польської групи 31 січня Олена Карлова побувала на цій вершині! "Я присвячую це сходження всім, кого люблю, рідним Чернівцям, а також своїм друзям і знайомим, хто зараз в Збройних Силах України" /Олена Карлова/

Читати далі
Міжнародна співпраця (Кельце, Польща)

Міжнародна співпраця (Кельце, Польща)

Професорка кафедри Олена Карлова пройшла наукове стажування на кафедрі математики в університеті Яна Кохановського (Кельце, Польща)

Читати далі
.

Міжнародна співпраця (Польща)

В рамках міжнародного стажування професор нашої кафедри Олександр Маслюченко плідно працює на науковій стезі.

Читати далі
Вітання Миколі Скутарю!

Вітаємо з успішним закінченням магістратури нашого студента - Воїна, Миколу Скутаря!

Микола Скутарь не мав можливості приїхати ні на захист, ні на урочистості, але йому вдалося приєднатися дистанційно, щоб захистити магістерську роботу, захищаючи при цьому нашу рідну землю від ворога! Пишаємось та горді мати такого студента!

Читати далі
Героям слава!

Відзнака "За заслуги перед Буковиною"

Маючи можливість обрати час «відпустки» або на захист, або на вручення, Дмитро Сорокан обрав захист магістерської роботи, де впевнено та чітко розповів про результати своїх досліджень та отримав запрошення навчатися в аспірантурі і Чернівецького, і Київського національних університетів. Він пообіцяв обов’язково продовжити навчання, але після виконання основного завдання на сьогодні – здобути перемогу! Дякуємо за мужність!

Читати далі
 товариська гра з волейболу

Товариська гра з волейболу

Неймовірні емоції та тепла атмосфера панувала на спортивному майданчику, де у товариській грі з волейболу зустрілися команди двох факультетів - факультету математики та інформатики і факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності