Перейти до основного вмісту
Професорка кафедри Олена Карлова отримала премію "The Andy"

З 19 по 23 червня в Університеті Луїджі Ванвітеллі (м. Казерта, Італія) проходив 45-й Міжнародний Симпозіум з Дійсного Аналізу, запрошеним спікером якого була Олена Карлова, професорка кафедри математичного аналізу факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.  Під час Симпозіуму Олена Карлова  виступила з доповіддюу якості запрошеного спікера, а також отримала нагороду The Andrew Bruckner Award 2023 („The Andy”). 

Пишаємось!

«Для мене математику можна порівняти з археологічними розкопками: наприклад, археолог їде до Єгипту, але не знає, чи щось там розкопає», – ділиться думками Олена Карлова, професорка кафедри математичного аналізу в Чернівецькому національному університеті.
Про роботу на дві країни, математичну травму, яку завдають викладачі, та соціальні ролі в науці – читайте в інтерв’ю виданню "Шпальта"
Інтерв'ю з професоркою Оленою Карловою
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності